Jäi eilen kirjoittamatta tarkemmin noista pisteistä. Niitä siis saa melkein kaikesta mitä tekee. Olen nyt ollut jäsen (huom! Liittyminen ILMAISTA, ei kuukausimaksuja, ei velvollisuutta ostaa mitään xx eurolla, eli juuri sitä mitä hain!) eilisestä lähtien ja tienannut jo pari sataa pistettä. Noita ropisee ihan silmissä, varsinkin näin alussa.

 

Pisteitä saa

·         uusista jäsenistä

·         uusista kaupoista (omista ja oman ”tiimin” tekemistä)

·         laittamalla ryhmäviestin oman tiimin jäsenille

·         käymällä noilla ohjelman kotisivuilla joka päivä

·         olemalla aktiivinen EyeEarn- jäsen (tuohon pitää ostaa ”starter kit”, jonka hinta euroissa on n. 13e)

 

Uudet jäsenet saa lisäksi pisteitä

·         tekemällä alku-rekisteröinti toimenpiteet (pitää lukea tuota sivustoa läpi ja pisteitä saa aina kun on lukenut jonkun uuden sivun)

·         Käymällä läpi nettikoulutuksen (”LaunchPad”) ja sen kaikki ”luennot”

 

Kaikki noista pisteenhankintatavoista on ihan omassa harkinnassa, että mitä haluaa tehdä. Jotkut keskittyy vain uusien jäsenten hankkimiseen, jotkut vain uusiin kauppoihin, jotkut vain EyeEarn:iin. Mitään ei pakoteta tekemään, mutta kannustusta tietenkin on siihen suuntaan, että kannattaa hyödyntää noita kaikkia kanavia ja kerätä paljon pisteitä.

 

Noiden pisteiden mukaan määräytyy mm. se, miten paljon saa provikkaa.

 

Olen aika innoissani tästä hommasta. Alkaa jo vähän toivo herätä, että ehkä sittenkin olisi mahdollisuus olla kotona pidempään edes osa-aikaisesti! Kuka sitä estää, että ei voisi itsekin päästä noille 1000e/kk ansioille, tai vaikka siitäkin vielä isompiin rahoihin käsiksi!