Hauska huomata, että blogillani on lukijoita! Tervetuloa mukaan! Toivottavasti tästä omasta taipaleestani on teille hyötyä (jos siis itse ajattelette tällaista uraa kotiäitinä tai muuten). Tai ainakin hupia lukea, miten setvin tietäni menestykseen (heh, tavoitteet pitää olla kohdallaan!). =)

 

Vastailen tässä samalla nyt muutamiin kysymyksiin, joita on tullut.

 

Kyseessä on siis maailmanlaajuinen ohjelma. Voi itse valita markkinoiko tätä netissä (vaikka maailmanlaajuisesti tai pelkästään omassa kotimaassaan), suoramarkkinoinnilla, omille ystäville tms. Siis voi toimia joko pienessä piirissä tai maailmanlaajuisesti, valinta on oma.

 

En vielä kerro, mistä ohjelmasta on kyse. Jos tämä on oikeasti niin hyvä kuin miltä vaikuttaa, niin laitan vaikka mainoksen tuohon blogin etusivulle tai johonkin, niin pääsette kanssa rekisteröitymään. Tai linkin mitä kautta pääsee liittymään.

 

Syy, miksi en vielä paljasta Helmeä, on se, että moni kakku päältä kaunis. Olen terveellä tavalla skeptinen, että joskos tämäkin paljastuu mielestäni tyhmäksi jutuksi tai jopa huijaukseksi. Enkä halua heti ohjeistaa muita liittymään sellaiseen, mistä en itse ole vielä täysin varma. Vaikka edelleen olen kyllä 100% innossani tästä. Lisätietoja siis tulossa!!!

 

Kyseessä ei ole AloeVera tai jokin kosmetiikan myynti. Kokeilu Avonin kanssa riitti, enkä ole juuri nyt kiinnostunut kokeilemaan siipiäni sillä saralla uudelleen. Tunnukset Avoniin minulla toki vielä on, joten ehkä sitten joskus vielä innostun siitä aiheesta. Ajattelin kyllä tilata sieltä taas pelkästään itselleni tavaraa, kun käyttämästäni Avonin naamanpuhdistussarjasta alkaa purkkien pohjat häämöttää. =)

 

Kysymyksiä on tullut myös tuosta mainitsemastani EyeEarnista. Siinä siis ideana on, että saa rahaa, kun elää normaalia elämäänsä, mutta on ikään kuin kävelevä mainos. Eli autossa on EyeEarnin mainos takalasissa (tai puskurissa), pitää toisinaan EyeEarnin mainospaitaa, juo (julkisella paikalla tai vaikka hiekkalaatikolla, heh) kahvia EyeEarnin mukista, pukee koiran EyeEarnin ”tuubiin”, käyttää mainoskyniä jne.

 

Kun sitten joku kiinnostuu, kerrotaan, että lisätietoja saa tietyltä nettisivulta. Kiinnostunut rekisteröityy sivujen kautta. Ne ovat jokaisella EE:n jäsenellä omat, eli esimerkiksi minulla on nyt omat sivut tuonne. Jokaisesta rekisteröityneestä tulee itselle provikkaa.

 

Rekisteröitynyt voi itse valita liittyykö pelkästään EE:hen (eli alkaa itse mainostamaan EE:tä ja keräämään omaa ”mainosporukkaa”) vai tuleeko jäseneksi tähän isompaan kuvioon. Rekisteröitynyt voi myös todeta, että haluaa vain ostaa tuolta verkkokaupasta tavaraa. Mutta kaikesta mitä tuo omien sivujen kautta rekisteröitynyt henkilö tekee, tulee siis itselle provikat.